Secuform logo

SecuForm is een webapplicatie die online inschrijven veilig en eenvoudig mogelijk maakt. Dé tool voor zorginstellingen die gebruik maken van Ons Administratie van Nedap en een laagdrempelig inschrijfformulier op hun website willen. De applicatie maakt geen gebruik van een e-mailformulier, maar stuurt de ingevulde gegevens direct door naar Ons Administratie van Nedap Healthcare.

Dit voorkomt dubbel werk en fouten én zorgt ervoor dat er geen gevoelige gegevens in e-mails terechtkomen. Het gebruik van SecuForm ondersteunt het eenvoudig actualiseren van een inschrijfformulier dat direct kan worden ingevuld, zonder tussenkomst van de cliëntadministratie.

Uw eigen website

Het gebruik van SecuForm is gemakkelijk in te passen in uw bestaande website. U plaatst een iframe code op uw website die verwijst naar de server van Beta Corp en het formulier verschijnt in de stijl van uw website.

De vragenlijst

SecuForm maakt gebruik van de meest recente intake-vragenlijst uit Ons Administratie.

Ons Administratie

Na het invullen en afronden van het formulier verschijnt de nieuwe cliënt automatisch in Ons Administratie met de ingevulde persoonsgegevens en vragenlijst.

Secuform wordmark

Beta Coöperatie U.A. - Stadsring 248-250 - 3811HS Amersfoort - [email protected] - 06-472 72 430
KvK 68772963 - BTW NL857585496B01